The smart Trick of Borduur & Opdruk in Arnhem That No One is Discussing

Wiki Article

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het begin goed meegedacht in excess of het bedrukken van onze kleding met emblem's.

Heel blij achieved het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede services :D Zeker aan te raden

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Overweeg de complexiteit: Ik houd er rekening mee dat zeer gedetailleerde ontwerpen mogelijk niet goed tot hun recht komen in borduurwerk.

Houd rekening achieved de plaatsing: ik bepaal zorgvuldig waar je het borduurwerk wilt hebben. Populaire plekken zijn de borst, mouw of rug.

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt leading en ook het Make contact with satisfied de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden achieved het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het start out goed meegedacht around het bedrukken van onze kleding fulfilled emblem's.

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw symbol voor mij ontworpen puur uit passie.

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt best en ook het Call satisfied de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Borduren is het met naald en garen aanbrengen van motieven, symbol’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd achieved borduursels.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor website alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Report this wiki page